Blog

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a te simți bine (tv-media.at) E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at) Comentarii Autentificare Conectează-te cu Facebook Rigi9 Duminică, 29.

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a te simți bine (tv-media.at) E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at) Comentarii Autentificare Conectează-te cu Facebook Rigi9 Duminică, 29.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Rigi9 Duminică, 29 septembrie 2019 18:25

Raport

răspuns

Nu are nimic de spus! L-ai fi eliminat pe Kickl și ai fi continuat să conduci!

Pagina 1 din 1 ”

La două săptămâni după ruptura ligamentului încrucișat pe genunchiul drept, steaua de schi a vorbit

Anna Veith

în Ö3 „Micul dejun cu mine” pentru prima dată în detaliu despre rănirea ei și despre planurile ei de viitor.

Tânăra de 29 de ani din Salzburg a întâlnit-o pe Claudia Stöckl acasă la Rohrmoos, în Stiria. Piciorul rănit este în prezent atelat și trebuie să meargă încă cu o cârjă. Veith despre starea ei actuală la Ö3: „Mă bucur că operația a decurs bine și că de fapt o duc destul de bine acum, o pot mișca bine, am puțină umflare și nu am durere.” În interviu, Veith continuă să vorbească despre breasla schiului: „Ar fi timpul să facem schimbări importante în circuitul de schi”.

“Ar fi timpul să facem schimbări importante în circul de schi”

Campioana olimpică își amintește cursa de antrenament din 12 ianuarie la Pozza di Fassa din Tirolul de Sud după cum urmează: „Am condus în panta abruptă și m-a împins în jos și când am virat la stânga a trebuit să corectez, am pus multă presiune pe schi și ligamentul meu încrucișat s-a rupt din lovituri și din poziția pe schi. S-a crăpat și am observat că ligamentul încrucișat s-a rupt, mi-a fost imediat clar în acel moment. ”Într-un interviu cu Claudia Stöckl, Veith a mărturisit, de asemenea, că disperarea ei în legătură cu reculul recent a fost mare, în apelurile telefonice cu mama ei și De asemenea, a vărsat lacrimi pentru soțul ei Manuel: „Emoțiile au fost extreme pentru că eram pe drumul de întoarcere spre vârf și am avut imediat senzația că nu-mi pot termina drumul și asta de fapt mă durea cel mai mult. „De asemenea, ați căutat un motiv mai profund pentru noul obstacol, așa că Veith pe Ö3 și îl explică astfel:„ Am încercat să mă întorc în topul slalomului uriaș și trebuie să investești multă muncă în antrenamente și în Material de testare.https://reduslims.me/ro/ Poate că mi-am acordat prea puțin timp, poate că mi-am dorit prea mult în această fază și acesta este, de asemenea, adesea motivul pentru care corpul frânează din nou. “

Gânduri despre sfârșitul carierei tale

În ultimele două săptămâni s-a gândit să-și încheie cariera mai des: „Și asta este bine, pentru că în adâncul sufletului ai adesea gânduri negative și cred că trebuie să lași asta să se întâmple, dar asta nu înseamnă că este decis “Între timp, de două ori câștigătorul general al Cupei Mondiale, care a dorit, de asemenea, ca piesa” The Courageous “să-l motiveze pe” Silbermond “, este încrezător din nou:” Mă simt în situația de a reveni “. începe terapia țintită și pregătirea coordonativă. Decizia finală, dacă va exista un sfârșit de carieră sau o revenire, Veith ar dori să ia cu calm: „Asta se va întâmpla cu siguranță doar în faza finală a reabilitării, când observ că există o stare fizică bună din nou, atunci o voi face simți dacă va continua sau dacă sunt mulțumit de ceea ce am realizat până acum. Cred că va mai dura câteva luni. “

Care ar fi Planul B al lui Anna Veiths?

Ca plan B, are deja în vedere un viitor ca manager de hotel? Soțul ei, fostul snowboarder Manuel Veith, conduce hotelul de tip boutique „Arx” din Rohrmoos lângă Schladming, a cărui renovare a finanțat-o parțial și Anna Veith: „În general, nu fac planul B pentru că toată energia mea este pusă în planul A. . Și când Planul A nu funcționează, trebuie să terminați ceva pentru a începe ceva nou. Știu doar că sunt destule de făcut în casa noastră, dar nu am absolut nicio idee despre cum ar putea arăta munca mea specifică acolo ”, spune Anna Veith la Ö3. Și nici copiii nu sunt în prezent o problemă: „Sunt încă suficient de tânăr pentru a nu mă stresa. Ne dorim o familie, dar atât timp cât viața noastră profesională este atât de intensă, planificarea familială va trebui să aștepte. “

“Ne dorim o familie, dar atâta timp cât viața noastră profesională este atât de intensă, planificarea familială va trebui să aștepte.”

În plus, Anna Veith a reiterat criticile starului de schi Marcel Hirscher de la FIS, pe care le-a exprimat public imediat după accidentul ei. Există prea mult stres în termen, în afară de cursele pentru alergători („Suntem deja lustruiți corect”). Veith în Ö3- „Micul dejun cu mine”: „Sunt de acord cu el, există din ce în ce mai multe media, avem din ce în ce mai multe de făcut în afara cursei, dar programul de curse nu este ajustat, devine din ce în ce mai strâns. Avem o asociație imensă la FIS care trebuie să arunce o privire și să spună: trebuie să protejăm și sportivii pentru a putea susține un spectacol, pentru că atunci când sportivii nu mai sunt acolo, nu mai există schi. Ar fi timpul să punem în aplicare schimbări importante în circuitul de schi ”, avertizează Veith:„ Cel mai important lucru ar fi ajustarea calendarului de curse și a marketingului. Există curse în care sunt prea puțini muncitori pentru a pregăti bine pârtiile, unde sunt și puțini spectatori. Cred că ar fi mai important să faci mai puține curse și să comercializezi cursele pe care le faci sută la sută și să le transformi în evenimente și să o faci din nou mai interesantă. Tendința actuală merge în cealaltă direcție, în tot mai multe curse, evenimente paralele în orașe, unde spectatorii lipsesc adesea. Dacă nu corectați rapid acest lucru, schiatul va deveni din ce în ce mai puțin interesant ”.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

După imensa criză economică provocată de

Coronavirus

-Criza ar trebui să readucă economia Austriei la o creștere solidă în anul următor. Aceasta este ceea ce Institutul pentru Studii Avansate (IHS) presupune în noua sa prognoză pe termen mediu. Potrivit calculelor naționale, rata șomajului va scădea lent de la peste 10% în acest an, se presupune.

Anul acesta, produsul intern brut (PIB) va scădea probabil cu 7,3 la sută și va crește cu 5,8 la sută de la un nivel inferior în 2021, cred experții. Pentru anii 2022-2024, sunt de așteptat creșteri de 2,3, 1,8 și 1,6%. Experții IHS au declarat joi că economia internă ar trebui să crească cam în același ritm cu cel din zona euro.

© APA / Rainer Waxmann / mh / ria

Cu o recuperare rapidă, economia Austriei ar putea „doar” să se micșoreze cu 6,4 la sută în acest an, cu o recuperare lentă cu 8,3 la sută, cu un al doilea val coronal, cu toate acestea, chiar și cu 9,1 la sută. Un al doilea val ar încetini creșterea PIB-ului la 1,4% în 2021, s-ar putea ridica la 4,8% cu o recuperare lentă și 6,6% cu o recuperare rapidă, conform scenariilor. Abia începând cu 2022, ritmul redresării ar arăta cu greu diferențe.

Economia mondială s-a prăbușit enorm

Pandemia Covid-19 – și mai ales

Măsuri pentru a le conține

– „a provocat cea mai gravă criză din economia mondială din anii 1930”, își amintește IHS. Punctul scăzut al recesiunii este probabil să fi fost atins în al doilea trimestru al acestui an, astfel încât economia globală revine acum la o creștere moderată, potrivit unei prezentări online.

Pentru perioada 2020-24, se așteaptă o creștere medie anuală de 0,7% a PIB-ului real pentru Austria, după 1,9% în 2015-19 și 1,2% în fiecare an din 2010-14.

Criza „a lovit piața muncii”

Criza coroanei a „lovit pe deplin” piața muncii din Austria. Odată cu blocarea, ocuparea forței de muncă sa prăbușit și numărul șomerilor înregistrați a crescut enorm. Ca urmare a creșterii activității economice, situația de pe piața muncii ar trebui „să se îmbunătățească treptat, dar numai încet”, potrivit IHS. Pe baza unei rate a șomajului de 10 1/4 la sută în acest an, ar putea scădea la 8 la sută până în 2024, spun ei. Pe întreaga perioadă de prognoză (2020-24), șomajul este în medie de 8,8%, după 8,3% în 2015-19.

Prin urmare, experții solicită acordarea unei „mari atenții” pieței forței de muncă în următorii ani. „Inevitabile” sunt o conversie a muncii de scurtă durată Corona, o politică activă pe piața muncii, de exemplu sub forma unor fundații sectoriale ale pieței muncii și o consolidare a elementelor de formare, educație continuă și recalificare. Accentul ar trebui să se concentreze pe grupa de vârstă care intră pe piața muncii în acest an: Datorită situației precare, ar trebui să fie posibil ca tinerii și adulții tineri care nu își găsesc un loc de muncă să poată rămâne în formare cel puțin încă un an.

Nu vă concentrați doar pe criză

Cu toate acestea, politica economică internă nu ar trebui orientată pe deplin către criza economică declanșată de Corona, deoarece aceasta ar fi „periculoasă”. Cerințele de reformă structurală care existau înainte de criză sunt încă relevante, cum ar fi respectarea obiectivelor climatice sau reformele în federalism, asistență medicală, asistență medicală și pensii, pentru a încetini dinamica costurilor.

Alte măsuri de politică economică ar trebui să se concentreze pe consolidarea forțelor de creștere – de exemplu, prin mai mult sprijin pentru inovare și cercetare. „Dacă vom reuși să consolidăm creșterea economică, acest lucru ar facilita consolidarea bugetară necesară după sfârșitul crizei economice”, spun experții. Sprijinul statului pentru coroană este „fără îndoială necesar” pentru a stabiliza economia și a o aduce pe o cale stabilă de creștere pe termen mediu. Cu toate acestea, acest lucru va pune o presiune masivă asupra bugetului. Cu toate acestea, IHS presupune că deficitul bugetar poate fi redus din nou la 2% din PIB până la sfârșitul perioadei prognozate (2024), dar acest lucru este plin de o mare incertitudine.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Știri, analize, rezultate – Urmați

Alegerea Consiliului Național 2019

trăi cu.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

peter lüdin Duminică, 29 septembrie 2019 10:55

Raport

răspuns

Strache și Gudenus s-au dovedit a fi nesustenabile, au fost rapid ignorate din punct de vedere politic, iar guvernul la acea vreme s-a prăbușit. Instanțele trebuie să clarifice latura juridică. Întrebarea despre cine a fost responsabil pentru videoclipul Ibiza este complet legitimă. Întrebările despre videoclipul Ibiza și scandalul T. Silberstein sunt încă în mintea alegătorilor. O veți vedea în rezultatele alegerilor.

Pagina 1 din 1 ”

Șefii de stat și de guvern din statele membre ale UE au reușit să convină asupra unui fond de dezvoltare Corona și a unui cadru bugetar până în 2027. Dar este suficient pentru o Europă sănătoasă din punct de vedere economic? Probabil ca nu. Un comentariu invitat de Christoph Leitl.

Despre autorul invitat Christoph Leitl, născut la Linz în 1949, este un antreprenor, președinte în exercițiu al Camerei de Comerț Europene, președinte de multă vreme al Camerei de Comerț din Austria, ca pasionat european și președinte al Mișcării Europene austriece, platforma pentru toate ONG-urile pro-europene și Forumul european pentru tineret Neumarkt. / ** / # acordion_box_623 input {display: none} # accordion_box_623 label {cursor: pointer; display: bloc; culoare de fundal: # e9e3e3; font-weight: bold; umplutură: 5px 10px; } # acordion_box_623 label: after {display: inline-block; dimensiunea fontului: 10 px; umplutură: 5 px; conținut: „\ 25B6”; } # acordion_box_623 intrare: bifat ~ etichetă: după {content: ‘\ 25BC’; } # accordion_box_623 .accordion_box_content {max-height: 0; overflow: ascuns; culoare de fundal: # e9e3e3; umplutură: 0 20px; box-sizing: border-box; tranziție: toate 0,5s; } # acordion_box_623 intrare: bifat ~ .accordion_box_content {max-height: 1000px; } # accordion_box_623 .accordion_box_content p {font-size: 15px; } # accordion_box_623 .accordion_box_content img {max-width: 100%; } / ** /

Minunat! Mulți au aplaudat că șefii de stat și de guvern din statele membre ale UE au reușit să ajungă la un acord după dispute lungi și deseori dure. A căzut ca o piatră din inimile lor că disputa s-a încheiat cu un compromis și că Europa nu s-a jenat din nou.

Până acum, bine. Dar este chiar bun?

Ei bine, faptul acordului este impresionant. În calitate de Cameră de Comerț Europeană, am cerut în mod repetat: ați blocat rapid economia, vă rugăm să faceți blocajul acum, să salvați companiile pe cale de dispariție a pandemiei (3 milioane în număr cu 20 de milioane de angajați) și să înființați un program de reconstrucție Rail, alimentat cu fonduri noi dintr-un cadru financiar pe termen mediu, care include și plecarea Regatului Unit în calitate de coplătitor.

Liked it? Take a second to support Preheroics on Patreon!