Blog

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές για γέλιο και συναίσθημα (tv-media.at) E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at) πολύ γενικούς κανόνες υγιεινής, όπως το τακτικό πλύσιμο των χεριών.

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές για γέλιο και συναίσθημα (tv-media.at) E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at) πολύ γενικούς κανόνες υγιεινής, όπως το τακτικό πλύσιμο των χεριών.

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Για να προστατευτείτε από τη μόλυνση από το

Κορωνοϊός

Για την προστασία, οι ειδικοί συμβουλεύουν τους γενικούς κανόνες υγιεινής, όπως το τακτικό πλύσιμο των χεριών. Τα παρακάτω είναι οι πιο σημαντικές ερωτήσεις και απαντήσεις.

Πώς μπορείτε να προστατευτείτε;

Προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση των αναπνευστικών ασθενειών, πρέπει να τηρείται καλή υγιεινή των χεριών, μια λεγόμενη ετικέτα βήχα και φτέρνισμα και η απόσταση από τους ασθενείς. “Λαμβάνοντας υπόψη την επιδημία της γρίπης, αυτά τα μέτρα είναι σκόπιμα οπουδήποτε και οποτεδήποτε”, γράφει το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI).

Κορώνα στην Αυστρία: Πρέπει να το προσέξετε τώρα

Εάν πρέπει να βήξετε και να φτερνιστείτε, είναι καλύτερα να μην το βάλετε στο χέρι σας, αλλά στο πουλόβερ ή στο μανίκι σας. Τότε τα χέρια σας θα παραμείνουν καθαρά. Επειδή η συμβουλή “χέρι στο στόμα σου” είναι σωστή, αλλά ανθυγιεινή για τους συνανθρώπους μας. Μετά από όλα, όταν βήχετε, αμέτρητοι ιοί εκτοξεύονται από το σώμα, οι οποίοι στη συνέχεια κολλάνε στα χέρια και εξαπλώνονται όταν αγγίζετε αντικείμενα και άλλους ανθρώπους. Κατά το βήχα και το φτέρνισμα, ο καθένας πρέπει να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά από τους άλλους και να απομακρυνθεί λόγω του κινδύνου μόλυνσης από σταγονίδια.

Τι σημαίνει η σωστή υγιεινή των χεριών;

Τα χέρια πρέπει να πλένονται με σαπούνι για 20 έως 30 δευτερόλεπτα αρκετές φορές την ημέρα και όχι μόνο μετά τη χρήση της τουαλέτας και πριν από τα γεύματα ή πριν από την προετοιμασία φαγητού. Φυσικά, θα πρέπει επίσης να καθαρίζονται σχολαστικά αφού φυσήξετε τη μύτη σας, βήχα ή φτέρνισμα, αφού έρθουν σε επαφή με τα απόβλητα και πριν από το χειρισμό φαρμάκων. Συνιστάται επίσης να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά από το πρόσωπό σας και να αποφύγετε τη χειραψία. Στις δημόσιες εγκαταστάσεις, τα χέρια πρέπει να στεγνώνουν με χαρτοπετσέτα εάν είναι δυνατόν.

© APA / Margret Schmitt / lor / mh / ria

Βοηθάει ο εξαερισμός;

Αυτό είναι σκόπιμο. Στο γραφείο ή στο σπίτι, πρέπει να αερίζετε τακτικά. Ο αριθμός των ιών στον αέρα μπορεί να αυξηθεί σημαντικά σε κλειστά δωμάτια. Ο τακτικός αερισμός εξουδετερώνει αυτό και μειώνει έτσι τον κίνδυνο μόλυνσης. Αυτό βελτιώνει επίσης το εσωτερικό κλίμα, το οποίο εμποδίζει το στέγνωμα των στοματικών και ρινικών βλεννογόνων να στεγνώσουν, τα οποία με τη σειρά τους είναι πολύ σημαντικά για την άμυνα έναντι των ιών.reduslim

Βοηθά η προστασία του στόματος και της μύτης;

Το RKI δεν το προτείνει αυτό. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν το προτείνει γενικά ούτε για τον γενικό πληθυσμό. Η προστασία του στόματος και της μύτης μπορεί φυσικά να προσφέρει προστασία σε περίπτωση επαφής με άρρωστα άτομα ή ιατρικό προσωπικό. Σύμφωνα με το RKI, ένας ασθενής που έχει χαρακτηριστεί ως ύποπτο κρούσμα πρέπει επίσης να φορά μάσκα στόματος και μύτης πολλαπλών στρωμάτων.

Υπάρχει εμβολιασμός;

Οχι. Η ανάπτυξη εμβολίων κατά των κοροναϊών, ιδίως του Mers coronavirus MERS-CoV, λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό. Δοκιμάζονται σε κλινικές μελέτες, αλλά δεν είναι ακόμη διαθέσιμα για χρήση. Σύμφωνα με τη διεθνή συμμαχία εμβολιασμού Cepi, ένα εμβόλιο κατά του τρέχοντος παθογόνου θα μπορούσε πιθανώς να περάσει στη δοκιμαστική φάση το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ένας συμβατικός ανθελονοσιακός παράγοντας μπορεί επίσης να λειτουργήσει ενάντια στον νέο κοροναϊό. Το φάρμακο χλωροκίνη, το οποίο είναι γνωστό στην Αυστρία με την εμπορική ονομασία Resochin, έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό σε μια κλινική μελέτη στην Κίνα, λέει ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Λοιμωδών Νοσημάτων στη Μασσαλία, Didier Raoult. Το γαλλικό Υπουργείο Υγείας προειδοποίησε για ευφορία.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Κορωνοϊός

: Όταν οι πρώτες μολύνσεις Covid-19 έγιναν γνωστές στην Αυστρία, μερικοί κανόνες του παιχνιδιού στο χώρο εργασίας ήρθαν στο επίκεντρο. Ποιος μπορεί να κάνει τι;

Ο συνάδελφος βήχει και το ψάχνει στραβά. Στους διαδρόμους του γραφείου, ένας υπάλληλος απολυμαίνει τις χειρολαβές κάθε ώρα, διανέμονται φορητοί υπολογιστές της εταιρείας έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να εργάζονται από το σπίτι και τα επαγγελματικά ταξίδια που έχουν ήδη προγραμματιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ξαφνικά πέφτουν. Αφού έγινε γνωστή η πρώτη μόλυνση Covid 19 στην Αυστρία, ελήφθησαν επίσης μέτρα σε εγχώριες εταιρείες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ποια δικαιώματα και υποχρεώσεις ισχύουν για τους υπαλλήλους σε περιόδους του κοροναϊού; Οκτώ απαντήσεις στις πιο πιεστικές ερωτήσεις.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον κορανοϊό στην Αυστρία εδώ

# 1 Ήμουν στην Ιταλία το σαββατοκύριακο. Πρέπει να ενημερώσω τον εργοδότη μου για αυτό;

«Στη συνέχεια θα πρέπει να αναφέρεται όταν ταξιδεύετε σε μια« πληγείσα »περιοχή, δηλαδή σε μια περιοχή για την οποία υπάρχει προειδοποίηση -μερών ταξιδιών», λέει ο Wolfgang Höfle, ειδικός στο εργατικό δίκαιο και συνεργάτης στο TPA. Κατ ‘αρχήν, ο εργοδότης μπορεί επίσης να ρωτήσει εάν σκοπεύω να ταξιδέψω σε μια συγκεκριμένη περιοχή – αν και ισχύουν περιορισμοί εδώ. “Αυτό είναι ενδιαφέρον μόνο εάν πρόκειται για μια” πληγείσα “περιοχή. Δεν είναι όλη η Ιταλία μια τέτοια περιοχή”, τονίζει ο Höfle.

# 2 Μπορώ να μείνω στο σπίτι για φόβο μόλυνσης;

Οι εργαζόμενοι δεν δικαιούνται αυτόματα να μένουν στο σπίτι απλώς λόγω φόβου μόλυνσης. Η απουσία από την εργασία δικαιολογείται μόνο εάν υπάρχει αντικειμενικά κατανοητός κίνδυνος να προσβληθεί από τον ιό της κορώνας κατά τη διάρκεια της εργασίας (π.χ. σε περίπτωση λοίμωξης που έχει ήδη συμβεί στο άμεσο εργασιακό περιβάλλον του εργαζομένου).

# 3 Ο συνάδελφός μου στο δωμάτιο βήχα για λίγες μέρες, αλλά δεν μένει σπίτι. Είναι αυτός ο λόγος για να μείνω μακριά από τη δουλειά ή μπορώ να επιμείνω να εργαστώ από το σπίτι;

Μεγάλη ερώτηση – σύντομη απάντηση: Και στις δύο περιπτώσεις η απάντηση είναι όχι. Φυσικά, ο εργοδότης μπορεί να στείλει έναν υπάλληλο σπίτι που είναι προφανώς άρρωστος.

# 4 Δεν θέλω να κάνω ένα επερχόμενο επαγγελματικό ταξίδι. Μπορώ να αρνηθώ το ταξίδι;

“Όσον αφορά τα επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό – ειδικά στην Κίνα – ο εργαζόμενος έχει το δικαίωμα να αρνηθεί εάν η υγεία του εργαζομένου κινδυνεύει με πιθανότητα άνω του μέσου όρου”, λέει ο Höfle. Σε κάθε περίπτωση, αυτό συμβαίνει εάν το επαγγελματικό ταξίδι πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε μια περιοχή για την οποία το Υπουργείο Εξωτερικών έχει εκδώσει προειδοποίηση ταξιδιού.

# 5 Ο εργοδότης μου διέταξε το γραφείο στο σπίτι. Χρησιμοποιώ τον δικό μου εξοπλισμό πληροφορικής για αυτό. Τι αποζημίωση δικαιούμαι;

“Βασικά, αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο πρέπει να συναφθεί ρητή συμφωνία”, λέει ο Wolfgang Höfle. Δεν υπάρχει γενική απάντηση στο κατά πόσον οφείλεται ένα επίδομα εξόδων, επειδή εξαρτάται από τις περιστάσεις της συγκεκριμένης περίπτωσης.

# 6 Πρέπει να είναι διαθέσιμα απολυμαντικά στο χώρο εργασίας;

Δεν υπάρχει υποχρέωση να το πράξει. Ωστόσο, λόγω του καθήκοντος φροντίδας του, ο εργοδότης υποχρεούται να αποτρέψει τον κίνδυνο μόλυνσης των εργαζομένων λαμβάνοντας προληπτικά προστατευτικά μέτρα στο μέτρο του δυνατού. Αυτό μπορεί π.χ. Β. Παρέχοντας απολυμαντικά, οδηγίες υγιεινής, συμβουλές για τον τρόπο συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια επαγγελματικών ταξιδιών ή παρόμοιων. Ωστόσο, ο εργοδότης πρέπει μόνο να παρέχει προστατευτικές μάσκες σε ειδικές περιπτώσεις (εάν υπάρχει αυξημένος κίνδυνος μόλυνσης). Β. Για απασχόληση σε νοσοκομεία ή για επαγγελματικά ταξίδια σε περιοχές κινδύνου.

# 7 Μπορεί ο εργοδότης μου να παραγγείλει υποχρεωτική άδεια, για παράδειγμα για να μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης στο γραφείο;

“Η μονομερής υποχρεωτική άδεια γενικά δεν θα είναι δυνατή”, λέει ο ειδικός του εργατικού δικαίου Wolfgang Höfle. Ωστόσο, πρέπει να γίνουν συμφωνίες σχετικά με την αποζημίωση χρόνου, τις διακοπές, το γραφείο στο σπίτι και τις απλήρωτες διακοπές.

# 8 Το παιδί μου πρέπει να είναι καραντίνα στο σπίτι. Ως μητέρα, μπορώ να μείνω στο σπίτι χωρίς άλλη παραμονή;

Εδώ πρέπει να ελέγχεται σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις για άδεια φροντίδας / φροντίδας. Εάν ένας υπάλληλος βρίσκεται σε καραντίνα από την περιφερειακή διοικητική αρχή (τμήμα υγείας) με την υποψία ότι έχει μολυνθεί με τον κοροναϊό και συνεπώς δεν μπορεί να εμφανιστεί για εργασία, ο νόμος επιδημίας ορίζει ότι ο εργοδότης πρέπει να συνεχίσει να καταβάλλει στον μισθωτή την αμοιβή (εκτίμηση της αμοιβής σύμφωνα με την προεπιλεγμένη αρχή ). Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρέπει να αποζημιώσει τον εργοδότη για τη συνεχιζόμενη αμοιβή που καταβάλλεται στον εργαζόμενο καθώς και για τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης του εργοδότη. Για το σκοπό αυτό, πρέπει να υποβληθεί αντίστοιχη αίτηση στην περιφερειακή διοικητική αρχή εντός έξι εβδομάδων από την ημέρα κατάργησης των επίσημων μέτρων.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

Τα καζίνο Αυστρία έχουν εγγράψει 600 υπαλλήλους στο AMS για παραίτηση. Στην ομάδα μιλάμε για έναν μέγιστο αριθμό που θα είναι “σημαντικά χαμηλότερος”, αναφέρει “diepresse.com”.

Δεν είναι ακόμη προβλέψιμο με πόσους υπαλλήλους μπορεί να συμφωνηθεί μια εθελούσια έξοδος ή ένα μοντέλο μερικής απασχόλησης, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κρατικής εταιρείας τυχερών παιχνιδιών.

Το πρόγραμμα λιτότητας δεν αποτελεί έκπληξη. Το πακέτο εξοικονόμησης “ReFIT” της εταιρείας εγκρίθηκε κατ ‘αρχήν τον Ιούλιο. Εκείνη την εποχή ειπώθηκε ότι από τις 1.700 θέσεις πλήρους απασχόλησης επί του παρόντος “θα αποθηκευτούν 1.200 θέσεις εργασίας”. Ένα νέο σύστημα μισθών θα μειώσει το κόστος προσωπικού κατά ένα τέταρτο.

Βαριά απώλεια εισοδήματος

Η Casinos Austria International (CAI), η ξένη θυγατρική της Casinos Austria AG, είχε αναφέρει σοβαρές ελλείψεις στα έσοδα για το πρώτο εξάμηνο του 2020 στα τέλη Αυγούστου. Τα έσοδα από παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένων των δευτερογενών εσόδων) μειώθηκαν από 87,3 εκατομμύρια ευρώ την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους σε 52,8 εκατομμύρια ευρώ.

Η εταιρεία βρίσκεται επί του παρόντος στο κοινό σε τακτική βάση λόγω της εξεταστικής επιτροπής Ibiza, η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δημοσιεύσεις συνομιλιών στην ομάδα παιχνιδιών.

Συνομιλίες με 600 υπαλλήλους

“Τις επόμενες εβδομάδες” η εταιρεία θέλει να πραγματοποιήσει συνομιλίες μαζί τους σχετικά με τα μοντέλα μερικής απασχόλησης ή άλλα μοντέλα εξόδου, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ομάδας Patrick Minar. Πόσα άτομα θα πρέπει πραγματικά να φύγουν δεν είναι ακόμη σαφές. Ακόμα και εκείνοι που μένουν πρέπει να δεχτούν περικοπές.

Υπάρχει ένα «πλήθος μοντέλων» για υπαλλήλους που έχουν εγγραφεί για λήξη, που κυμαίνονται από μερική απασχόληση έως πρόωρη συνταξιοδότηση ή χρυσές χειραψίες (ένα μεγαλύτερο ποσό όταν αποχωρούν από την εταιρεία). Δεν θέλει να ανακοινώσει πόσα χρήματα θέλει να εξοικονομήσει η εταιρεία, είπε ο Μιναρ. Σε κάθε περίπτωση, το κόστος προσωπικού είναι ένα σημαντικό στοιχείο εξόδων για τα καζίνο.

Το πρόγραμμα αποταμίευσης επηρεάζει όλους τους υπαλλήλους

Οι υπόλοιποι υπάλληλοι πρέπει επίσης να δαγκώσουν τη σφαίρα. Το πρόγραμμα αποταμίευσης Refit, το οποίο έχει ήδη χτυπήσει τα μέσα ενημέρωσης, προβλέπει ένα νέο σύστημα μισθών. Θα πρέπει να υπάρχει μια νέα συλλογική σύμβαση και νέες συμβάσεις έργων, και οι μέσοι μισθοί πρέπει να είναι χαμηλότεροι. Μέχρι πότε πρέπει να είναι αυτό; Το συντομότερο δυνατό, η εταιρεία είπε την Πέμπτη. Κάποιος βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με τους εκπροσώπους των εργαζομένων. “Υπάρχουν ήδη θεμελιώδεις συμφωνίες”, δήλωσε ο Μιναρ.

Το Casinos Austria απασχολούσε περίπου 1.700 άτομα κατά μέσο όρο στο Casag το 2019 (ισοδύναμα πλήρους απασχόλησης, συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων τροφοδοσίας). Σε ολόκληρο τον όμιλο, συμπεριλαμβανομένων των λαχειοφόρων αγορών και της διεθνούς θυγατρικής CAI, υπήρχαν 3.400 άτομα.

Το Συμβούλιο Εργασίας ελπίζει ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις

Το συμβούλιο εργασίας του Casinos Austria δεν εκπλήσσεται με την έκθεση 600 υπαλλήλων στο AMS. Είναι ένα τεχνικά απαραίτητο, προληπτικό μέτρο, δήλωσε ο επικεφαλής του κεντρικού συμβουλίου εργασιών Manfred Schönbauer. Οι διαπραγματεύσεις με τα ανώτατα στελέχη για την εξοικονόμηση προσωπικού βρίσκονται σε εξέλιξη από τις αρχές Ιουλίου. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα μοντέλα μερικής απασχόλησης και εξόδου που προσφέρονται.

Σύμφωνα με τον Schönbauer, οι 600 υπάλληλοι που έχουν εγγραφεί για τερματισμό με την AMS είναι εκείνοι που πληρούν τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας για μερική απασχόληση, πρόωρη συνταξιοδότηση και άλλα παρόμοια. Ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι εργαζόμενοι είναι επί του παρόντος έτοιμοι να δεχτούν ένα τέτοιο μοντέλο. Οι ηλικιωμένοι είναι κυρίως αυτοί που κερδίζουν αρκετά καλά και προκαλούν υψηλό κόστος προσωπικού.

Από την έναρξη του προγράμματος αποταμίευσης, το συμβούλιο εργασίας ευνόησε τα “σχετικά γενναιόδωρα” μοντέλα μερικής απασχόλησης ή εθελοντικής εξόδου, και αυτά είναι ακριβώς αυτά που υπάρχουν τώρα. Τα κρατικά καζίνο έχουν ήδη προσφέρει παλαιότερους υπαλλήλους με μερική απασχόληση στο παρελθόν και έρχονται να εργάζονται μόνο σε ώρες αιχμής. “Με αυτόν τον τρόπο παραμένουν μαζί μας ως εργαζόμενοι και δεν αποτελούν βάρος για τον δημόσιο τομέα”, δήλωσε ο Schönbauer.

Δεν μπορεί να πει πόσα θα δεχτούν τελικά ένα από τα μοντέλα που προσφέρονται. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζει ότι κάποιος μπορεί να ξεφύγει με καθόλου ή πολύ λίγες απολύσεις εκ μέρους του εργοδότη. Σύμφωνα με το συμβούλιο εργασιών, ο στόχος της εταιρείας είναι να μειώσει τις ετήσιες δαπάνες προσωπικού κατά περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ · το 2019, συμπεριλαμβανομένης της θυγατρικής τροφοδοσίας, το ποσό αυτό ήταν 116 εκατομμύρια ευρώ. Όσον αφορά τα μοντέλα για τους υπαλλήλους που είναι εγγεγραμμένοι σε λήξη, το συμβούλιο εργασιών έχει ήδη «συμφωνήσει με ακρίβεια» με τη διοίκηση, όπως είπε ο Schönbauer.

Όσον αφορά τις αποταμιεύσεις για τους υπόλοιπους υπαλλήλους – νέα συλλογική σύμβαση, χαμηλότερους μέσους μισθούς κ.λπ. – τουλάχιστον οι ακρογωνιαίοι λίθοι έχουν τεθεί σε ισχύ. Αλλά ο σκύλος είναι στις λεπτομέρειες. “Δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι δυνατόν να λυθούν όλα τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν επίσης να υποστηριχθούν”, δήλωσε το συμβούλιο εργασίας. Βασικά, ωστόσο, είναι στο σωστό δρόμο.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

Liked it? Take a second to support Preheroics on Patreon!